Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in promotiefilms voor zowel kleine als grote bedrijven

Wie zijn wij

Motion en Frame is een hybride productiebedrijf gevestigd in Nederland (Bennebroek). Wij streven ernaar om kwalitatieve content te maken voor verschillende media en platforms, welke varieert van bedrijfsfilms, commercials en events.

Ons doel is om samen met de opdrachtgever door middel van storytelling een originele en uitdagende inhoud een film te ontwikkelen. We hebben een diversiteit aan films gemaakt en geproduceerd: bedrijfsfilms, videoclips, tv-commercials, interactieve films, fictie films en documentaires.

Hoewel ons werk zeer divers is, zijn wij altijd gedreven door onze liefde voor goede verhalen, design, film en reclame.
Ook hebben we een professioneel Art Department om films te ontwerpen, met name op het gebied van historische grote projecten.

Wij zijn van mening dat het mixen van de kennis van zowel commerciële als ‘vrij werk’ helpt ons om de productie strak te houden, in combinatie met creativiteit, ervaring en expertise. En uiteindelijk willen we de zintuigen prikkelen van het publiek dat op zoek is naar entertainment, interactie en plezier.

Mijn verhaal

De eigenaar van Motion & Frame, Farhad Vilkiji, is afkomstig uit Iran. Daar heeft hij na zijn studie voor filmmaker zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van documentaires, artistieke en fictie films. Sinds Fahrad woonachtig is in Nederland (2009) maakt hij nog steeds heel graag dit soort films.

Wil je weten welke films hij heeft gemaakt? Bekijk dan zijn portfolio.

Onze missie

Het maken van hoogwaardige kwalitatieve films. We vertellen een verhaal. We laten zien wie je bent, waar je goed in bent en gunnen kijkers een kijkje achter de schermen. Een bedrijfsfilm, bedrijfsvideo of corporate story vertelt het verhaal van uw organisatie en de mensen die er werken.

Neem contact met ons op!

Adres

Willem Alexanderplein 3
2121 EG  Bennebroek (Noord-Holland)

Bel ons

06 - 47 33 99 15

Stuur een bericht

fvilkiji@motionandframe.com