• Bedrjifsfilms
    Motion & Frame
    Wij zijn gespecialiseerd in promotiefilms voor zowel kleine als grote bedrijven

Logo Motion & FrameMotion en Frame is een hybride productiebedrijf gevestigd in Nederland (Bennebroek). Wij streven ernaar om kwalitatieve content te maken voor verschillende media en platforms, welke varieert van bedrijfsfilms, commercials en events.

Ons doel is om samen met de opdrachtgever door middel van storytelling een originele en uitdagende inhoud een film te ontwikkelen. We  hebben een diversiteit aan films gemaakt en geproduceerd: bedrijfsfilms, videoclips, tv-commercials, interactieve films, fictie films en  documentaires. Hoewel ons werk zeer divers is, zijn wij altijd gedreven door onze liefde voor goede verhalen, design, film en reclame.

Ook hebben we een professioneel Art Department om films te ontwerpen, met name op het gebied van historische grote projecten.

Wij zijn van mening dat het mixen van de kennis van zowel commerciële als ‘vrij werk’ helpt ons om de productie strak te houden, in combinatie met creativiteit, ervaring en expertise. En uiteindelijk willen we de zintuigen prikkelen van het publiek dat op zoek is naar entertainment, interactie en plezier.