SOORTEN FILMS

BedrjifsfilmsIn 1 minuut (of langer indien gewenst) laten we zien wie je bent, wat je doet, waar en met wie je werkt. Een bedrijfsfilm is uitermate geschikt om jouw bedrijf te presenteren. Denk hierbij niet alleen aan (potentiële) klanten, maar ook voor HR-doeleinden is een bedrijfsfilm zeer geschikt. Wilt u een bedrijfsfilm laten maken en wilt u weten wat de stappen en kosten hiervoor zijn? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Actie!

Een commercial is een ideasanazle manier om op een levendige manier de consument kennis te laten maken met uw product. U laat zien wat het product kan, waarvoor het gebruikt wordt of hoe het gebruikt wordt.

Wij maken professionele commercials binnen 2 weken en binnen uw budget. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

videokaartNieuw! Presenteer je bedrijf op een unieke manier via een videokaart die je gewoon per post kan versturen of op een beurs kan uitdelen.

De videokaart is een volledig in uw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. Te gebruiken als een origineel visitekaartje, uitnodiging voor een event, productpresentatie, bedrijfspresentatie en ga zo maar door; de mogelijkheden zijn eindeloos. Al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. Informeer voor de kosten bij Pixiocard. Het filmpje maak ik graag voor u! Vraag nu een offerte aan en bereik uw doelgroep!

Bekijk hier een filmpje over de videokaart.

Offerte aanvragen

modeshowBinnenkort een opening van een nieuwe winkel? Staat er een modeshow op de planning? Of heeft u een ander event wat u geregistreerd wilt hebben? Dan is Motion & Frame de ideale partner voor u! Wij leveren professionele eventregistraties. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maak een afspraak

 

Hani videoclipBen jij een solo zanger of zangeres of zit je in een band en je wilt een videoclip? Motion & Frame maakt betaalbare en professionele videoclips. Een videoclip maken is een mooie samenwerking tussen filmer en musici; muziek en beeld  naadloos in elkaar over laten gaan. Binnen een dag kunnen wij de clip opnemen en 2 weken later is de videoclip klaar. Nieuwsgierig? Bel of mail voor een afspraak!

Maak een afspraak

Hoe is het om bij dit bedrijf te werken? Wie worden mijn collega's? Dit zijn bijvoorbeeld vragen waar hedendaagse sollicitanten zich mee bezighouden in hun zoektocht naar de ideale baan. Beschrijf niet alleen uw bedrijf in een vacature maar laat het ook zien! Via Recruiment / employer branding kunt u een prachtig filmpje maken over de verschillende functies binnen uw bedrijf en over de collega's die er werken.

Actie!

Voor goede doelen op het gebied van vluchtelingen hebben wij een zwak, daarom maken wij graag voor u een gratis film. Vraag naar onze voorwaarden!

Maak een afspraak

Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm / commercial / eventregistratie?

  • 70% van de mensen is visueel ingesteld

  • Betere online vindbaarheid

  • Wek vertrouwen bij de klant

  • Overtuig je doelgroep


Wilt u meer informatie over het laten maken van een film? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • 8 + 48 =